Huskeliste for hus og hage i juli

Som nevnt må jeg komme med listen for juli nå selv om det allerede begynner å bli lite igjen av måneden.

Det er jo en kjensgjerning at det er ganske så travelt om sommeren siden man skal gjennom ferier og gjøre det man trenger med hus og hage. Derfor er det jo veldig greit kunne klistre en liste opp på veggen som man kan stryke av på etterhvert som man har gjort ferdig oppgavene.

Hus og heim lider jo litt av finværet, men derimot blir det stadig bedre utenfor dørene.

Jeg for min del har en sommer ylt av maleprosjekter da vi, dessverre, ikke har vært så veldig flink på det området de senere årene, men nå skal jeg få meg en ordentlig liste på slike ting også, så da tenker jeg det vil bli bedre etterhvert!

Ønsker dere en strålende sommer videre! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?