På tide å våkne!

Jeg beklager virkelig altså… Men nå er jeg klar for å begynne på nytt. Det har vært en travel tid i mange måneder nå, jeg skulle virkelig ikke startet denne da jeg gjorde det, men sånn er det nå av og til, man har ikke kontroll på al som skjer i livet (heldigvis).

Men, nå er det allerede vår og det er på tide å komme i gang med vårrengjøringen. Ja, jeg vet, veldig kjedelig… Men dessverre ser jeg iallfall på vinduene mine at det trengs en skikkelig vask!

Så da er det vel bare å komme i gang da vel, eller hva sier du?

Masse, masse lykke til! Selv er jeg allerede godt i gang på kjøkkenet iallfall. Jeg har vasket de fleste skap inni og utenpå samt kjøleskap og frys. Masse gjenstår enda i hus og hage, men husk at våren faktisk varer i 3 mnd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?