Hjemmeliv i disse covid-19 dager – Daglige oppgaver

Så fra ene dagen til neste er livet litt snudd på hodet. Plutselig skal barn og voksne være hjemme, alle rutiner er litt i skyggen, alle aktiviteter er stengt. Og alle vennskap satt på vent. DETTE VIL BLI HUSKET!

Men, vi får jo bare prøve å gjøre det beste utav det. En ting jeg iallfall trenger er en skikkelig liste over daglige oppgaver i hjemmet. Når flere skal være hjemme lenge blir det lett utav kontroll, og ikke minst faren for rot er enorm når barna skal være her hele dagene (bare tenk på hva en helg forårsaker…) Så her er det bare å komme i gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?