Annerledes påske

Så kom vi oss gjennom denne tiden også. Merker at dagene forsvinner mye fortere nå for tiden fordi de er fullpakket av ting. Denne påsken har vi fått utrettet en hel del.

  • Alle tak og vegger er vasket
  • Alle hyller/benker/skap på vaskerommet er vasket
  • Vi har begynt på første steg på ny terasse
  • Drivbenk er ryddet/sådd
  • Vi har spilt spill/lekt med ungene
  • Vi har (faktisk) truffet andre mennesker (ute med god avstand)
  • og mye mer.

Så i det hele tatt en ganske så produktiv tid.

Jeg har vel følt at denne bloggen ikke helt var «min» siden den skulle handle om lister, men jeg tenkte jeg skulle endre litt på den. Det skal fremdeles komme lister, ikke vær redd for det, men jeg vil også lage den litt mer personlig sånn at jeg selv får et forhold til den.

En av mine passions er rydding og orden. Jeg er virkelig ikke blant de beste på dette området, men jeg prøver stadig å bli bedre. Det er vel også av den grunn jeg elsker lister. Alt man kan krysse av og bli ferdig med er noe jeg elsker. Så jeg har blant annet laget en instagram konto hvor jeg legger ut dette.

Så håper du har lyst å følge meg der. Jeg prøver å få lagt ut noe hver dag der inne! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?