Tips til aktiviteter for barna

Hvordan har DU det for tiden? Dette er ikke en vanlig tid for noen av oss, men litt etter litt begynner ting å vende tilbake til normalen. Likevel begynner det å bli ganske mange dager med barna hjemme og det kan gå litt rundt for noen og enhver.

Aldri tidligere har barna fortalt meg hvor mye de kjeder seg. Til å være gutter på henholdsvis 5 og 7 år pleier de å være veldig flinke til å finne på ting for å kunne underholde seg, men etter så mange uker med nærmest bare de to sammen helle tiden, degynner alt å bli litt kjedelig.

Som en liten gave har jeg derfor satt sammen en liste på ting å gjøre ute eller inne i tiden fremover.

Håper du finner noen tips på listen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?