Noen sparetips i korona tiden

Nei, dette skal ikke bli en økonomi blogg, jeg kan virkelig alt for lite for det, men samtidig tenkte jeg det var greit å sitte sammen 20 tips nå i denne tiden vi er inni. Jeg vet at mange sliter økonomisk for tiden og samtidig er det alltid greit å kunne spare litt penger for vi får vel aldri for mye penger, gjør vi vel?

Jeg er en av de «heldige» som har sikret lønn, da jeg jobber i helsevesenet, men jeg kjenner mange som ikke er så heldige, dessverre. Vi vet jo enda ingenting om hvor lenge denne tiden skal vare, selv om det nå er sluppet litt opp med å gjenåpne noen butikker.

Jeg håper inderlig at alle der ute har det fint etter forholdene iallfall 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?