Hageliste for mai

Illustrasjon hage mai - krokus

Kom mai du skjønne milde… Ja, så var vi plutselig kommet til mai allerede. Selv om det er et litt annerledes år i år med korona (2020 om dette skulle bli lest en gang i fremtiden og) så kan vi iallfall gjøre ting ute!

Hos oss er det ikke så veldig mye hageting på listen vi rekker foreløpig. Vi holder nemlig på med et gigaprosjekt som skal gi oss 120m2 terrasse. Itillegg har vi lagt duk på et stort område med skråning. Tanken er at det har skal bli bed.

Er vel som jeg alltid har blitt fortalt – har man et hus er man aldri arbeidsledig. Huset vårt er allerede blitt 11 år og vi har hatt terrasse det meste av tiden, men nå skal den altså bli dobbelt så stor.

Men altsåv du var vel ikke kommet inn her for å høre meg bable om egne prosjekter. Så her kommer listen til deg:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?