Få det gjort på bare 10 minutter

Kan man klare å få ryddet noe på bare 10 minutter? Er det virkelig mulig å gjøre noe nyttig på så liten tid?

Ofte så har vi små slot gjennom dagen som vi ikke helt klarer å fylle med noe meningsfylt. Hvis jeg for eksempel skal rekke en avtale, men det er enda 10 minutter til jeg skal dra/gjøre meg klar, så blir jeg bare sittende å glo inn i mobilen uten mål og mening. Jeg tenker ofte at jeg ikke rekker å begynne med noe siden det ikke er lenge til jeg skal gå.

Men – har du tenkt skikkelig over hvor mye du faktisk kan rekke på bare 10 minutter (eller mindre)? Nei, det hadde vel ikke jeg heller…

Så derfor var det på tide å få laget en liste om det! Det var jo ikke akkurat få ting jeg fant ut at man kunne rekke heller da. Jeg kunne sikkert fortsatt i det uendelige, men ville ha det på en side også.

Det er faktisk mange ulike ting i huset en kan klare å rydde på bare så liten tid, og faktisk vil det gjøre stor forskjell på resultatet. Det å for eksempel rydde i en skuff vil gjøre at den skuffen er bedre neste gang. Så se på listen og se om du kan få gjort en ting de neste 10 minuttene!


Jeg tenker å få skrevet den ut og laminere den. Da kan jeg ha den hengende på kjøkkenet så den er lett tilgjengelig. Om jeg da krysser av hver gang man har en ledig slot skal det bli spennende å se hvor mange kryss det blir på en uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?