Om Ordenirot

Hvordan det hele startet

Jeg begynte med en blogg som het Listemoro. Årsaken er veldig enkel, jeg elsker lister! Grunnen? Det finnes ikke mye som er mer tilfredstillende enn å krysse av når man er ferdig med noe. Vite at man ikke trenger å huske å gjøre akkurat den tingen igjen. Selv om man kan skrive lister om nærmest alt ble det likevel for snevert. Samtidig som dette pågikk hadde jeg også startet en instagram konto som het Ordenirot. En dag bestemte jeg meg for å så slå dette sammen.

Hva er så grunnen for «Ordenirot»?

Jeg er en som er litt for glad i ting. Jeg er veldig glad i å arve ting og klær fra venner og familie og jeg er ofte knyttet til ting og sliter med å kvitte meg med ting. Dette har vært et problem for meg lenge.

Når huset vårt ble fylt med to barn i tillegg begynte det å bli enda mindre plass her (altså ikke på den måten som man ser i amerikanske programmer, men mer type maimalisme og ikke minimalisme). Jeg brukte mye tid på å finne ting fordi alt bare ble lagt der man fant det hensiktsmessig der og da. Dette førte da til mye rot.

For to år siden bestemte jeg meg for endelig å ta opp kampen. Dette resulterte i at en mengde med ting ble solgt, gitt bort eller kastet. Hus og hjem fikk endelig litt luft igjen! ?

Etter dette har jeg fokusert på at hver ting skal ha sin plass og at alt skal legges tilbake på sin plass når man har brukt det. I denne prosessen har jeg brukt mange ulike råd på hvordan jeg skal få til å få orden og jeg lærer stadig nye tips og triks.

Denne bloggen vil jeg skal være en hjelp til andre som sliter med å komme i gang fordi man er overveldet. Jeg vil tilby løsninger som kan hjelpe deg til å se muligheter du ikke har tenkt på tidligere. Jeg håper jeg kan være en inspirasjon til å få deg i gang med rydding og orden i ditt rot ?