Stressfri julefeiring?

Vi vet alle hvor mye vi «må» rydde og vaske før jul, eller?

Jeg har iallfall kjent på dette mang en gang og brettet opp armene, klar til å gyve løs, bare for å bli utslitt på første rommet. Og når det rommet siden viser seg at ingen engang skal inn på, ja hva var vel vitsen da?

Jeg har laget en liste som gjør at du slipper høye skuldre når julen endelig er her. Med små oppgaver hver dag i november og desember skal du se at du kommer i mål, uten å bli utslitt.

Nei, du skal ikke rydde inni alle skuffer og skap. Nei, du skal ikke vaske tak og vegger. Nei, du skal ikke skure til krampen tar deg!

Jeg vil det beste for deg (og meg), derfor vil jeg ikke at du skal bli utslitt heller. Når man har lite energi til vanlig, så skal det ikke mange oppgaver til før man blir utslitt. Og det er før man i det hele tatt har startet.

Derfor er alt delt inn i små snutter hver dag. Jeg har til og med passet på at du får ordnet med julegaver, besøkt familien, handlet alt du trenger og vasket de essensielle stedene i hjemmet 🙂

Ja, noen dager er litt større oppgaver enn andre, men jeg har tro på at du vil klare det likevel. Og husk, om du ikke klarer det på oppsatt dag, går det helt fint. Ta det igjen en annen dag, eller skipp oppgaven. Det blir (faktisk) jul uansett 🙂

Dropp mailadressen din her så sender jeg deg listen med en gang 🙂

Ordenirot

Få nyhetsbrev?

Ordenirot

Få nyhetsbrev?